ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Το βιολογικό, Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βρίσκεται στο επίκεντρο της μοναδικής “συνταγής” των σαπουνιών ELEAMED. Κάθε σαπούνι είναι μία εμπειρία αισθήσεων! Το ελαιόλαδο είναι η ιδανικότερη λιπαντική ουσία για την επιδερμίδα η οποία ενεργεί χωρίς να φράζει τους πόρους επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει.

Τα οφέλη από την κατανάλωση ελαιολάδου, είναι ευρέως γνωστά. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο δεν είναι απλά ένα νόστιμο συστατικό της Μεσογειακής κουζίνας αλλά θεωρείται πλέον “φάρμακο” για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε, παράγεται με μηχανική έκθλιψη του καρπού της ελιάς, περιέχει πολλά βιοενεργά συστατικά και αντιοξειδωτικά όπως, πολυφαινόλες, φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε, ενώ η οξύτητά του δεν ξεπερνά το 0,8%.

Στην ELEAMED θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα 100% φυσικό προϊόν, ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος χρησιμοποιώντας τη δύναμη των καλύτερων οργανικών στοιχείων, κατάλληλα να θρέψουν την επιδερμίδα και να της προσφέρουν υγεία και λάμψη. Τολμήσαμε να διαφοροποιηθούμε και να εφαρμόσουμε τη δική μας τεχνογνωσία βελτιστοποιώντας τις αναλογίες των ελαίων. Η συστηματική εργαστηριακή μελέτη και εμπειρία, μας οδήγησε στη δημιουργία μίας φόρμουλας που μεγιστοποιεί τις ενυδατικές ιδιότητες του σαπουνιού.

Εκτός από το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τα σαπούνια μας χρησιμοποιούν:

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Προέρχεται από τον καρπό της αμυγδαλιάς και χρησιμοποιείται παραδοσιακά από θεραπευτές ως βάση για μίγματα αιθέριων ελαίων, αλλά και ως το κύριο φυτικό λάδι για μασάζ. Έχει μαλακτικές ιδιότητες και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα προσφέροντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Λόγω της λεπτής υφής του απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει στο δέρμα την αίσθηση της λιπαρότητας.

ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλές και θρεπτικό έλαιο που προέρχεται από τους ώριμους καρπούς καρύδας. Η καρύδα ήταν για αιώνες η κύρια τροφή των ανθρώπων που ζούσαν στους τροπικούς. Ταυτόχρονα, η χρήση της στη βιομηχανία και την κοσμετολογία, την έχει καταστήσει πολύτιμο αγαθό. Οι καρύδες είναι ευεργετικές για την υγεία ενός οργανισμού, κυρίως λόγω των φυτικών τους ινών. Το έλαιο που εξάγεται από την καρύδα είναι μια θαυμάσια πηγή τροφής,που χρησιμοποιείται επίσης στη φαρμακολογία. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα.

Τα έλαια αυτά είναι βασικά συστατικά της πολυτελούς γκάμας φυσικών σαπουνιών της ΕLEAMED.